El Pessebre, de Pau Casals (amb permís de la pandèmia)

Des de la FCEC ha sorgit la idea de fer enguany “El Pessebre”, de Pau Casals, de manera virtual. Està previst fer la versió per a cor i orgue que es va estrenar amb l’orgue de Montserrat el 2013.

Diferents cors i solistes gravaran una base sobre la que s’hi afegiran els enregistraments d’altres cors, que en algun moment l’han cantat, i es farà un muntatge que es vol emetre pels volts de Nadal, amb motiu del 60è. aniversari de l’estrena.

L’Orfeó ha participat en les cantades del Pessebre que ha organitzat la FCEC anys enrere. Les darreres, per a la inauguració de la Sagrada Família i per a l’estrena de l’orgue de Montserrat.

Per aquest motiu ens hem animat a participar en aquesta cantada col·lectiva. Voldríem participar en tres números, però no sabem si finalment podrem fer-ho perquè les restriccions de mobilitat i de nombre màxim de persones en reunió, ens impedeixen assajar amb regularitat.

Hem començat el curs assajant amb moltes ganes i amb totes les mesures de protecció (mascareta, higiene, distància, ventilació, etc.), malgrat la incomoditat que això suposa. Aprofitem aquest espai per agrair a la Parròquia de la Mare de Déu dels Dolors totes les facilitats que ens han donat per a fer-ho possible.

Esperem que aquesta cantada col·lectiva s’arribi a fer i que puguem participar-hi, amb permís de la pandèmia.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email