LES OFICINES DE L’ORFEÓ DE SANTS ES TRASLLADEN A LA NOVA SEU

17/04/2012

Des de ja fa unes setmanes l’Orfeó de Sants ha deixat d’utilitzar l’espai del carrer Badalona i ha traslladat les oficines a la seva nova seu, al carrer Miquel Àngel 54, tot i que l’edifici encara no s’ha acabat de construir del tot. De moment, s’han ubicat a l’espai que es destinarà al servei de bar. “Està acabat d’una forma senzilla d’obra però suficient per estar ben allotjats i funcionant com a secretaria i espai per a reunions, etc.”, explica Lluís Gómez, el president de l’històrica entitat santsenca.

Per ara, però, no hi han traslladat encara cap de les activitats de l’Orfeó però si que compten en fer-ho ben aviat. “Hem valorat també la possibilitat que l’escola de cant coral, les corals infantils, a partir del setembre comencin la seva activitat al mateix Orfeó perquè és una activitat que ocupa una tarda i no és en un horari que molesta els veïns”, comenta Gómez, que explica que d’altres activitats que es fan més tard no podrien fer-se encara perquè l’espai no està ben insonoritzat i podrien ocasionar molèsties al veïnat.

Així, segons diu Lluís Gómez, han guanyat en espai i en lluminositat, però a més així ofereixen també el servei d’oficina de vendes de les places d’aparcament que han de permetre finançar l’acabament de l’edifici. El pàrquing compta amb 74 places i compten que amb un parell de mesos ja pugui ser operatiu. “Amb que es venguessin unes 20 places d’aquestes 74 ja podríem acabar l’entitat des del punt de vista que fos operativa sobretot per a l’escola de les arts”, diu Gómez. Les obres s’allargarien durant uns 4 mesos. Compten, per tant, que si d’ara fins a l’estiu la venda de places anés bé, al gener la nova seu ja estaria en marxa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email